bliksem

Specialist in noodstroominstallaties

Generatoren Nederland is sinds 2008 uw specialist in aggregaten en noodstroomvoorzieningen. Ons bedrijf is opgericht door Dick de Raad, die nog altijd eigenaar en directeur is:  

Vele jaren werkte ik als projectleider in de installatiebranche. In die hoedanigheid huurde ik regelmatig aggregaten. Daarbij liep ik nogal eens tegen knelpunten en uitdagingen aan. Dat moest beter kunnen, vond ik. Vanuit dat idee begon ik in 2008 met de verkoop en verhuur van tweedehands generatoren, die ik zelf inkocht en reviseerde. Ik noemde het bedrijf Generatoren Nederland

Vanuit de verhuur van aggregaten kreeg ik steeds vaker vraag naar noodstroomvoorzieningen. Gestuurd door deze vraag sprong ik in dit gat in de markt. Het bleek een goede stap. Ons bedrijf heeft zich heel goed ontwikkeld. Vanuit onze eigen fabriek in Stadskanaal werkt ons team van acht vaste medewerkers dagelijks aan de ontwikkeling, ontwerp, bouw, testen, installatie en onderhoud van noodstroomvoorzieningen voor klanten verspreid over heel Noord Nederland.