bliksem

Betrouwbare noodstroominstallaties voor afhankelijke gebruikers

Kunt u als bedrijf geen seconde zonder elektriciteit? Betekent stroomuitval gevaar voor mensen, dieren of de leefomgeving? Kies dan voor een noodstroominstallatie van Generatoren Nederland. Elke noodstroominstallatie van Generatoren Nederland is maatwerk, ontwikkeld en gebouwd naar aanleiding van de concrete vraag van onze klanten. Wij nemen u alle zorgen uit handen. 

bliksem

Maatwerk in noodstroominstallaties
in zes stappen

Vraaggestuurde 
ontwikkeling

Elke noodstroom voorziening is maatwerk omdat elke klantvraag uniek is. Wordt de voorziening geplaatst in een verwarmde, geconditioneerde en geventileerde ruimte of in de buitenlucht? Hoe zit het met uitlaten, ventilatieroosters en koeling? Moet de volledige elektriciteitsvoorziening worden overgenomen bij calamiteiten of enkel vitale delen? Wat de wensen of eisen ook zijn, wij bieden altijd een slimme maatwerkoplossing.

Ontwerp & engineering

De lijnen tussen de klant en Generatoren Nederland zijn bijzonder kort. Elke klant heeft één vast aanspreekpunt, die na het inventariseren van de vragen en wensen van de klant zelf het ontwerpen, tekenen en engineeren van de noodstroomoplossing coördineert. Dit proces is flexibel, aanpassingen gedurende het proces behoren zeker tot de mogelijkheden. 

Bouw 

Generatoren Nederland voert alle werkzaamheden zelf uit. Assemblage vindt plaats door eigen, vaste medewerkers in onze fabriek in Stadskanaal. Bij de bouw maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen, die deels in opdracht van Generatoren Nederland op maat worden gemaakt.

Testen

Wij testen de noodstroominstallatie in onze eigen testaccommodatie in onze fabriek in Stadskanaal. Hierbij testen we de installatie door simulatie van uiteenlopende belastingen en omstandigheden.

Installatie

Installatie van de noodstroomvoorziening gebeurt door ons eigen team vakkundige monteurs. Zij zijn ervaren, oplossingsgerichte vakspecialisten. Voor elke uitdaging tijdens de installatie zoeken zij de beste oplossing. Ook zorgen wij er desgewenst voor dat de benodigde bouwkundige werkzaamheden worden uitgevoerd.

Onderhoud en beheer

Voor al onze klanten verzorgen wij regulier onderhoud van de noodstroominstallatie in de vorm van periodiek proefdraaien. Met beheer op afstand signaleren wij volautomatisch vroegtijdig afwijkingen in waarden en storingen. We kunnen op afstand inloggen om de benodigde maatregelen te treffen. Soms moeten onze monteurs daarvoor op locatie komen, soms lukt dit op afstand. In veel gevallen merkt u hier als klant niks van. En is er toch plotseling een storing die snel verholpen moet worden, dan staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar.

Stroom nodig?

Wij hebben de oplossing. Op maat. Voor elke sector.