Over ons

Generatoren Nederland is een kleinschalig bedrijf met een zeer klantgerichte houding. De lijnen zijn kort. U weet altijd met wie u te maken heeft en dat maakt ons persoonlijk. Dat geeft ons een gezicht. En dat maakt het voor u duidelijk en overzichtelijk. No nonsens. U kunt op ons bouwen, want afspraak is afspraak. Sinds onze oprichting in 2008 garanderen we een flexibele houding en snelle levering van service en producten.

Vrijblijvend gesprek
Maak ook kennis met Generatoren Nederland. Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op. Of loop eens binnen bij ons servicebedrijf in Stadskanaal. Wij zien graag dat de vonk overspringt!

Generatoren Nederland

Wat we doen

Wat we doen

Generatoren Nederland levert, installeert en onderhoudt (nood)stroominstallaties in...

Lees meer >>

Voor wie

Voor wie

Wij opereren in de gebieden agrarisch, industrie, zorg, overheid en ICT...

Lees meer >>

Werkwijze

Werkwijze

Generatoren Nederland komt ter plaatse om uw specifieke situatie in ogenschouw...

Lees meer >>

Maatwerk

Maatwerk

Generatoren Nederland is specialist in het bedenken van praktische oplossingen...

Lees meer >>

Klanten

vorige
images/klanten/sealteq.jpg images/klanten/van-gansewinkel.jpg images/klanten/woonzorg-nederland.jpg images/klanten/zorggroep-groningen.jpg images/klanten/hoving-holland.jpg images/klanten/hak.jpg images/klanten/rtv-noord.jpg images/klanten/rijksvastgoedbedrijf.jpg images/klanten/umcg.jpg images/klanten/lentis.jpg images/klanten/de-huismeesters.jpg images/klanten/justitie.jpg images/klanten/phillips.jpg
volgende