Hybride Energievoorziening

Generatoren Nederland BV heeft een hybride generator (prototype) ontwikkeld, het antwoord op de vraag naar zuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor tijdelijke stroomvoorzieningen.

Traditionele generatoren produceren elektriciteit door het laten draaien van een verbrandingsmotor (diesel). Hierbij vindt effici├źntie-verlies plaats als de motor buiten het optimale werkgebied draait. Dit gebeurt bijvoorbeeld als de stroomafname lager is dan verwacht. Bijkomend probleem is dat de traditionele generatoren nogal wat schadelijke uitstoot genereren.

De oplossing hiervoor is de hybride generator waarbij de traditionele opwekking wordt gecombineerd met opslag van energie in een in de generator geïntegreerde accu. Dreigt de accu leeg te raken of is er een extra piek in de stroomvraag, dan slaat de motor van het aggregaat op het juiste moment aan en draait dan alleen in het optimale werkgebied. Hierdoor wordt de stroom duurzamer en zuiniger geleverd.

Mede dankzij het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) was er voor dit project een subsidieregeling, de VIA 2020, waarvan gebruik gemaakt is.

Vrijblijvend gesprek
Maak ook kennis met Generatoren Nederland. Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op. Of loop eens binnen bij ons servicebedrijf in Stadskanaal. Wij zien graag dat de vonk overspringt!

Generatoren Nederland

Wat we doen

Wat we doen

Generatoren Nederland levert, installeert en onderhoudt (nood)stroominstallaties in...

Lees meer >>

Voor wie

Voor wie

Wij opereren in de gebieden agrarisch, industrie, zorg, overheid en ICT...

Lees meer >>

Werkwijze

Werkwijze

Generatoren Nederland komt ter plaatse om uw specifieke situatie in ogenschouw...

Lees meer >>

Maatwerk

Maatwerk

Generatoren Nederland is specialist in het bedenken van praktische oplossingen...

Lees meer >>

Klanten

vorige
images/klanten/van-gansewinkel.jpg images/klanten/sealteq.jpg images/klanten/phillips.jpg images/klanten/hak.jpg images/klanten/de-huismeesters.jpg images/klanten/umcg.jpg images/klanten/woonzorg-nederland.jpg images/klanten/rijksvastgoedbedrijf.jpg images/klanten/hoving-holland.jpg images/klanten/zorggroep-groningen.jpg images/klanten/rtv-noord.jpg images/klanten/justitie.jpg images/klanten/lentis.jpg
volgende